Obavijest o smrti
Delfa Zlatić
1939. - 2021.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

DELFA (ud. Ilije) ZLATIĆ

u četvrtak 08.04.2021. godine, u 01.00 sati nakon kraće bolesti u 82. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u subotu 10.04.2021. godine u 14:00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg“. Pokop drage nam pokojnice biti će obavljen na Rimokatoličkom groblju „BORAČA“-Potoci. Sveta misa zadušnica služiti će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13:15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin DRAGAN; kćeri: ANA, MIRA, MARICA i BRANKA; nevjesta LJILJANA; zetovi: DARIO, SLAVKO i MATKO; unučad: INGA, IVO sa suprugom ŽELJANOM, MARKO, BERISLAV sa  suprugom ANAMARIJOM, MATEO, ANAMARIJA, IVAN, DORIS, DARIA, FILIPA i TONI; praunuk FRAN; brat MIJO-MIŠO s obitelji; brat BOŽO s obitelji; sestra DANICA s obitelji; obitelj pok. brata MATE; obitelj pok. sestre RUŽE; obitelj pok. djevera GRGE; obitelj pok zaove LUCE; obitelji: ZLATIĆ, MIŠURA, RAIČ, DRINOVAC, IVANKOVIĆ, SESAR, KURAJA, TOMIĆ, MEČIĆ, SIKIMIC, SIČAJA, PLOČKINJIĆ, BELJO, TOPIĆ, KRSTANOVIĆ-ARKULIN te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 405
SMS - osmrtnica.ba
SMS SUĆUTI
Posljednji pozdrav Delfi, a tuznoj obitelji iskrena sucut. Sonja Marincic
Posljednji pozdrav dragoj Delfi,a obitelji iskrena sucut od obitelji Sarac
Posljednji pozdrav dragoj Delfi, a obitelji iskrena sucut. Braco Pranjic sa obitelji
error: Content is protected !!