Obavijest o smrti
David Grmača
1950. - 2021.

Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima!
Ja sam uskrsnuće i život, tko u Mene vjeruje, ako i umre živjet će.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

DAVID GRMAČA

u srijedu 07.04.2021. godine, u 00.20 sati, nakon kraće bolesti svojoj 71. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u četvrtak 08.04.2021. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „RAŠTANI“. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut u mrtvačnici od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin MLADEN; kćerke: JELENA i MARINA; nevjesta SNJEŽANA; zetovi: MARIN i MARIO; unučad: MATEO, KATARINA, ZVONIMIR, MARIJA DANICA, ANICA, IVAN i ANTONIO; brat AUGUSTIN s obitelji; obitelji pok. braće: LUKE, STJEPANA i NIKE; obitelj pok. sestre JELKE; šura IVO s obitelji; svastike: DRAGICA, FINKA, SLAVICA i KRISTINA s obiteljima; obitelji: GRMAČA, TOPIĆ, RUŽIĆ, KREŠIĆ, JANDRIĆ, STOJČIĆ te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 313
SMS - osmrtnica.ba
SMS SUĆUTI
Posljednji pozdrav dragom DAVIDU i iskrena sucut obitelji. Mirjana i Dragan Peric s obitelji.
error: Content is protected !!