Obavijest o smrti
Dario Knezović
1987. - 2021.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

DARIO (sin Anđelka) KNEZOVIĆ

u nedjelju 25.07.2021. godine u 16.30 sati, iznenada u svojoj 34. godini  života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u četvrtak 29.07.2021. godine u 18.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „POD JELOM“ Goranci. Sveta misa zadušnica služit će nakon pokopa u crkvi. Obitelj prima sućut od 17.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga ANITA; majka ANKA; otac ANĐELKO; sestra JELENA; zet TOMISLAV; dedo DRAGO; stric IVAN; stric MILENKO s obitelji; ujaci: KARLO, NIKOLA i PERO s obitelji; obitelj pok. ujaka MARIJANA; tetke: MARA i JANJA s obitelji; tetka KATA; punac IVAN; punica RADOJKA; šure: JURE i ANTE s obiteljima; obitelji: KNEZOVIĆ, RAJIČ, BAZINA, GALIĆ, RAMLJAK, DRAGOJE, DREŽNJAK, ŠKOBIĆ, ZADRO te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 3254
SMS - osmrtnica.ba
SMS SUĆUTI
You will always be on my mind. Pocivaj u miru Bozjem. G.
Sopra , pocivaj u miru bozijem prijatelju. Obitelji iskrena sucut. Marino C.
Posljednji pozdrav prijatelju i stranackom kolegi Dariu, obitelji iskrena sucut. Ivica Skocibusic
Posljednji pozdrav dragom prijatelju Dariu, a obitelji iskrena sućut. Vedran Lečić-Interagent