Obavijest o smrti
Danica Stojić
učiteljica u mirovini
1927. - 2021.

Tužnim srcem i bolom u duši ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

DANICA (udova Jure) STOJIĆ-rođ. Galić

u petak 08.10.2021. godine u 95. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u nedjelju 10.10.2021. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „PODODACI“- OGRAĐENIK. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.30 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: kćeri: DOBRILA I BRANKA; zetovi: NENAD, JOSIP i DAVID; unučad: LEO, VESNA, MISLAV i NIKOLINA; praunučad: JOSIP, JURE, TONKA, VICE i NOAH; nevjeste: MONIKA i IVANA; obitelj pok. brata SVETANA; obitelj pok. sestre IVE; obitelj pok. sestre MATIJE;  obitelj pok. djevera CVITANA; obitelj pok. nećakinje DRAŽENKE LESKO; obitelji: STOJIĆ, GALIĆ, KUZMANIĆ, PALAC, JURIĆ, KRSNIK, YAN, LESKO, PARADŽIK, BUŠIĆ, RUDEŠ i BAGARIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
Zbog epidemiološke situacije molimo za sućut uz distancu i bez rukovanja.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 488
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!