Obavijest o smrti
Danica Ćubela
1935. - 2020.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

DANICA (žena Mirka) ĆUBELA

u subotu 05.09.2020. godine u 08.15 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 86. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u nedjelju 06.09.2020. godine u 17.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „ SV. ANTE “ – Cim. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 16.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug MIRKO – Mališa; kćerke: ZRINKA, VERICA, KARMELA i RADMILA; zetovi: ZVONKO, MIODRAG i ROBERT; unučad: VEDRAN, TANJA, DARJAN, MIŠO, BORIS, ANDREA,  MATEO, MARIN, LUKA, MARTINA i praunučad; sestra ZORA s obitelji; obitelji pok. sestara MARE, KATE i STOJKE; obitelji pok. djeverova JOZE i MILE; obitelji: ĆUBELA, TOMIĆ, LASIĆ, KREŠIĆ, PETKOVIĆ, PERIĆ, ZOVKO, DREŽNJAK, MARIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 582
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!