Obavijest o smrti
Danica Ćorić
1932. - 2022.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

DANICA (udova Jure) ĆORIĆ

u petak 12.08.2022. godine u 19.00 sati u svojoj 91. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u nedjelju 14.08.2022. godine u 16.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop drage nam pokojnice bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „KOTO KOSOR“. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 15.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin VESELKO; kćeri: ANGELA, NEVENKA i VESNA; sestra LUCIJA; zet MARIO; nevjesta KRISTINA; unučad: VEDRAN, SANDRA, ORNELA, MARKO i INES; praunučad: LUKA, IVAN, MARKO, VANA, VITA, MARIJA, KARLO, MATEJ i LOVRO; šukun unuka LORENA; obitelji: ĆORIĆ, VUČINA, GUZEJ, KNEZOVIĆ, ZLOMISLIĆ, PULJIĆ, GRANIĆ, HABAZIN, MUSTAPIĆ, MEDVED, ĆUBELA, SELNIK, MILAS, ARAPOVIĆ, MARIĆ, SLIŠKOVIĆ, DODIG, SOPTA, PINJUH te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 425
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!