Obavijest o smrti
Bože Kraljević – Boba
1956. - 2020.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi suprug, otac, brat, ujak, zet i rođak

BOŽE KRALJEVIĆ – BOBA
pok. JAGE

U srijedu 11. ožujka 2020. u 19 sati, iznenada u svojoj 64-oj godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminuo. Posmrtna povorka dragog nam pokojnika kreće u petak 13.03.2020. u 15 sati ispred GRADSKE MRTVAČNICE u Širokom Brijegu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 14 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju BILI BRIG u Širokom Brijegu. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga JADRANKA, sin DOMAGOJ, kćerke KATARINA, ANA i KARLA, sestre MARA – MARICA i JELENA, zetovi PETAR i MLADEN, punica ANA, šura MIRO GRBEŠIĆ s obitelji, sestrići MARIJO, DARIO, IVAN, MAJA, LANA i KATJA, svastika MARIJANA s obitelji, ujak DRAGAN MANDIĆ s obitelji, tetke RUŽA, MARIJA, SLAVKA i ZDRAVKA s obiteljima, strina BLAGA s obitelji, obitelji KRALJEVIĆ, MANDIĆ, BREKALO, GRBEŠIĆ, BAŠIĆ, ZOVKO, BILIĆ, ČERKEZ, PINJUH, MILIĆEVIĆ, KARAČIĆ te ostala rodbina, kumovi i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 2086
SMS - osmrtnica.ba
SMS SUĆUTI
I nebo ponekad zaplace za onima koji su otisli prerano kako nebi covjek, bez obzira sto neka srca ne kucaju vise. jer COVJEK NIJE USPOMENA COVJEK JE DA ZIVI, mi koji smo ostali, vjecno cemu cuvati kao dragu uspomenu zivota svoga, BRANE, BOBA sa curama.
Povodom iznenadne smrti vaseg dragog Bobe, primite izraze moje iskrene sucuti. Gordana Susak
error: Content is protected !!