Obavijest o smrti
Blago Šaravanja
1929. - 2019.

S vjerom u Uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi suprug, otac, punac, svekar, djed i pradjed

BLAGO ŠARAVANJA
S I V R I Ć U Š I Ć

U nedjelju 22. rujna 2019. u 5.30 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 91-oj godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminuo. Posmrtna povorka dragog nam pokojnika kreće u ponedjeljak 23.09.2019. u 17 sati ispred mrtvačnice VARDA u Gornjem Crnču. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 16 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju VARDA u Gornjem Crnču.  Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM !

OŽALOŠĆENI: supruga LUCA, sinovi MIRO i RADOVAN, kćeri ANKA, ZDENKA, MARINA, GORDANA i ZORICA, nevjeste RUŽICA i RADICA, zetovi TADIJA,ŽELJKO, MARINKO, VINKO i IVICA, unučad KAROLINA, IVA, JOSIP, MARKO, IVAN, LUKA, IVANA, MATEA, KRISTINA, ANA, MARIJA, NIKOLA,  LUCIJA, MARIJA, MARIJA, ANDREA, IVANA i TOMISLAV, praunučad, IVANA, IVAN, MARKO, MARTINA, ADRIANO, LANA, ANA, MATEJ, KLARA, MIHAELA, MARIJA i PIA, obitelji pok. sestara MARE i SLAVKE, obitelji ŠARAVANJA, ŠOLJIĆ, BREKALO, KARAČIĆ, ZELJKO, SOLDO, KREŠIĆ,  KRALJEVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 1064
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!