Obavijest o smrti
Benko Glavina
1947. - 2020.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi suprug, otac, brat, svekar, punac, stric, ujak i djed

BENKO GLAVINA
pok. GRGE

U petak 26. lipnja 2020. u 20 sati, nakon duže bolesti u svojoj 74-oj godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminuo. Posmrtna povorka dragog nam pokojnika kreće u subotu 27.06.2020. u 17 sati ispred GRADSKE MRTVAČNICE u Širokom Brijegu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 16 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju ZEČINE kod crkve u Knešpolju. Sveta misa služit će se u crkvi tijekom pokopa.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
supruga IVANKA, sin RENATO, kćerke ŽELJKA i IVANA, nevjesta ANITA, zetovi BERNARD i TOMISLAV, braća IVAN i ZLATAN s obiteljima, obitelj pok. brata JOZE, sestre IVICA i MIRA s obiteljima, pomajka KATA, svastika, MIRA, šure JOZO-JOGUNA, IVAN i ŽARE, unučad STEFANI, VALENTINO, SANDRA, BERNARDA, VALENTINA, IVAN, LUKA i ANJA, obitelji GLAVINA, MUSA, ANIĆ, PRKIĆ, KVESIĆ, GUGIĆ, SCHWAIGER te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi, susjedi i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 822
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!