Obavijest o smrti
Augustin Crnjac – Gusto
1942. - 2020.

 Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi suprug, otac, brat, svekar, punac, ujak, stric i djed

AUGUSTIN CRNJAC
GUSTO

U srijedu 05. kolovoza 2020. u 10,15 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 79.-oj godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminuo. Posmrtna povorka dragog nam pokojnika kreće u četvrtak 06.08.2020. u 18 sati ispred GRADSKE MRTVAČNICE u Širokom Brijegu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 17 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju IZBIČNO u Izbičnu. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM !

OŽALOŠĆENI: supruga DANICA, sinovi ŽELJKO, MARINKO – MAKAN i FRANO, kćeri GORDANA, MARINA, ELVIRA i ANA, nevjeste LUCA, VEDRANA i SANJA, zetovi VLADO, MIŠO i DOBROSLAV – DADO, sestra ZDRAVKA, obitelj pok. brata GOJKA, obitelj pok. brata IVANA, obitelj pok. brata DRAGANA, šure MLADEN, MARINKO i DOBROSLAV – BOSO, obitelj pok. šure MILE, svastike VERKA i VINKA, unučad JOSIP, ROBERT, MARKO, PETRA, IVAN, MIA, ANJA, IVA, PETAR i JAKOV, obitelji CRNJAC, SOLDO, BATOR, KUTLE, ŠUŠAK, GLIBUŠIĆ, ĆUBELA, ZLOMISLIĆ, DUMANČIĆ, KLAJIĆ te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 1064
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!