Obavijest o smrti
Anka Vrljić
1942. - 2021.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

ANKA (udova Anđelka) VRLJIĆ

U četvrtak 08.04.2021. godine u 79. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u nedjelju 11.04.2021. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „Sv. ANTE“- CIM. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi: ZDENKO i DOMINKO; kćeri: TONKA i MIRJANA; nevjeste: LENKA i SANDRA; zetovi: ANTO i STANLEY; unučad: ANĐELA, VALENTINA, SLAVKO, ANĐELKO, FILIP, LUCIJA, NIKŠA, DOMINIC i JOSHUA; braća: ANTE, NIKOLA i LUKA s obiteljima; obitelji pok. sestara: ZORE i IVE; djeverovi: JURE, FRANJO i PERO s obiteljima; obitelji: VRLJIĆ, PRSKALO, KOZARIĆ, BEVANDA, ČUTURIĆ, LUFF, ČULJAK, CRNJAC, BOŠNJAK i PLANINIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
Molimo za tihu sućut.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 856
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!