Obavijest o smrti
Anica Zovko
1938. - 2022.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

ANICA (ud. Franje) ZOVKO – rođ. Čule

u utorak 04.10.2022. godine, u 13.30 sati, nakon duže bolesti u svojoj 85. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u četvrtak 06.10.2022. godine u 16.00 sati ispred Gradske Mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „GORICA“ – CIM. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 15.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi: ŽELJKO-DEBA, DRAGAN, DINKO i ZORAN; nevjeste: RADICA, MARIJA i DARIJA; unučad: JOSIP s obitelji, DANIJELA s obitelji, GABRIJELA, MARIJELA i LUKA; praunučad: LORENA i DORA; brat MILE s obitelji; obitelji pok. braće SLAVKA i ILIJE; obitelji pok. sestara: MANDE, IVICE, JANJE, RUŽE i LJUBICE; zaova IVA LASTA s obitelji, obitelji: ZOVKO, ČULE, ĆORIĆ, ČULJAK, MARIĆ, PEJDO, GALIĆ, KRTALIĆ, KREŠIĆ, PAVLOVIĆ, LJUBIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 529
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!