Obavijest o smrti
Anica Jurilj
1930. - 2017.

 Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga i nikad zaboravljena majka, sestra, svekrva, punica, tetka, i baka

ANICA JURILJ
udova Stipe

U petak 11. kolovoza 2017. u 2.30 nakon kraće bolesti u svojoj 87-oj godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka drage nam pokojnice kreće u subotu 12.08.2017. u 17 sati ispred GRADSKE MRTVAČNICE u Širokom Brijegu – Klanac. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 16.30 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju TURČINOVIĆI u Turčinovićima. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM !

OŽALOŠĆENI: sinovi STANKO i MARKO – BATO, kćer GORDANA, nevjesta KATICA, zet STANKO, brat MATE s obitelji, obitelj pok. sestre JANJE, obitelj pok. sestre STOJKE, djever ANDRIJA s obitelji, djever MARKO s obitelji, obitelj pok. djevera STANKA, zaova MILA s obitelji, zaova ANKA s obitelji, unučad STIPE, ANAMARIJA, RUŽICA, MARIJA, ANDRIJANA, MARTINA, ANĐELA, JOSIPA i MARKO, obitelji JURILJ, PINJUH, MUSA, ZOVKO, BUBALO, BEVANDA, LJUBIĆ, PEZER, te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 420
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!