Obavijest o smrti
Andrija Marić
1937. - 2021.

 ”Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će.
I tko god živi i vjeruje u mene, neće umrijeti nikada. ” Iv 11,25
S vjerom i nadom u uskrsnuće na život vječni, javljamo rodbini i prijateljima – da je nakon plemenita i jednostavna života u mnogobrojnoj obitelji naš dragi otac, djed, brat, stric, ujak, svekar

 ANDRIJA (+Ivana) MARIĆ

u nedjelju, u Božjoj milosti 7. ožujka 2021. godine u 84. godini života preminuo. Obitelj prima sućut u subotu 13. ožujka 2021. u vremenu od 14 do 19 sati u kući žalosti Seemann und Söhne, Dannenkamp 20, 22869 Schenefeld statt. Sveta misa i sprovodni obredi bit će u petak 19. ožujka 2021. u 13 sati u crkvi Nienstedten u Hamburgu, te pokop u groblju Nienstedten.
Sveta misa zadušnica bit će i na Širokom Brijegu u subotu, 13. ožujka 2021. u 15.30 sati u samostanskoj crkvi Uznesenja B. D. Marije na Brigu.

Ožalošćena obitelj, rodbina i prijatelji
Sinovi: IVAN, MARIO I LEOPOLD, nevjeste: RAGNA I EMILIA, unučad: AIMÉE, CAMILO, FILIPA, GIORA, TALIA I JUNA-MARIA, braća: NIKOLA, MILE I MARKO s obiteljima, obitelji pokojne braće JURE I FRANE, sestre: LUCA, IVA I NADA s obiteljima, obitelji pokojnih sestara MARE, MANDE I SLAVKE.
Obitelji: MARIĆ, STIPANOVIĆ, VUKŠA, VASILJ, POLJAK, JAVORIĆ, ŠIMUNOVIĆ, DŽALTO, MENKE, BARIĆ, LONČAR, BLAŽEVIĆ, ŠIMOVIĆ, JELIĆ, NIKOLIĆ, VRLJIĆ te ostala rodbina, kumovi i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 643
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!