Obavijest o smrti
Andrija Mabić
1938. - 2022.

S tugom u srcu i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

ANDRIJA (pok. Cvitana) MABIĆ

u subotu 23.07.2022. godine, u 04:40 sati nakon duže bolesti u 85. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u nedjelju 24.07.2022. godine u 16:00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „SMRČENJACI“. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 15:15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga LJUBICA, kćerke MARINA i MIRELA, zet MIROSLAV – PIRLA, unučad MONIKA i MARKO, brat BLAGO s obitelji, obitelji pok. braće PETRA i JOZE, sestra DRAGICA s obitelji, obitelji pok. sestara IVE i MARIJE, šure PETAR i SLAVO s obiteljima, obitelj pok. šure ZVONKE, svastike ANKA i IVA s obiteljima, obitelj pok. svastike DINKE, obitelji MABIĆ, LONČAR, KREŠIĆ, KVESIĆ, ĆUK, TOMASOVIĆ, LEBO, RAGUŽ, KNEZOVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi, susjedi i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 590
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!