Obavijest o smrti
Andrija Bevanda
1927. - 2020.

Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima. Ja sam uskrsnuće i život: Tko u Mene vjeruje ako i umre živjet će. (Iv.11,26)
Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi otac, brat, svekar, punac, ujak, dida i pradida

ANDRIJA BEVANDA

u subotu 04. travnja 2020. godine u 01.00 sat nakon kraće bolesti u 93. godini života, blago u Gospodinu preminuo. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen u nedjelju 05. travnja 2020. godine u 15:00 sati u krugu uže obitelji na Rimokatoličkom groblju „SRETNICE“. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: kćerka DOMA; sinovi: IVAN, BLAŽENKO i ŽELJKO; zet DRAGO; nevjeste: ANA i RUŽICA; unučad: DARIO, DAMIR, ANDRO, NIKOLINA, ANDREA i ANĐELO; nevjeste: DAJANA i JELENA; zet DARIO; praunučad: ELA, DOMINIK, DRAGANA i DRAGO; sestra ANICA s obitelji; obitelj pok. sestre MARE; šure: NIKOLA, JOZO i IVAN s obiteljima; obitelj pok. šure ŽARKA; svastike: SOFIJA i NEVENKA s obiteljima; obitelj pok. svastike ANICE; obitelji: BEVANDA, ROZIĆ, LASIĆ, BOBAN, JURIČIĆ, ALILOVIĆ, IVANKOVIĆ i BABIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 431
SMS - osmrtnica.ba
SMS SUĆUTI
I nebo treba dobre ljude,hvala dragom Bogu sto ga je pustio da tako dugo medju nama bude. Veliki covjek otvorena uma,sada iz raja, nas ostale promatra i cuva.Pokoj vjecni daruj mu Gospodine isvjetlost vjecna neka mu svijetli.Pocivao u miru Bozjem. Iskrena sucut svima od Zdenke i Zeljka.
error: Content is protected !!