Obavijest o smrti
Anđa rođ. Mandić Zovko

 U dubokoj boli s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga majka, sestra, svekrva, baka, prabaka, nevjesta, tetka, ujna i strina

ANĐA (rođ. Mandić) ZOVKO
ud. Boće

u četvrtak, 25. lipnja 2015. god. u 14,30 sati u svojoj 83-oj godini života, nakon kraće bolesti, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj drage nam pokojnice bit će u petak 26. lipnja 2015. god. ispred mrtvačnice u Uzarićima u 18,00 sati. Obitelj prima sućut od 17,00 sati. Sveta misa zadušnica slavit će se uz pokop u crkvi sv. Ante u Uzarićima u 18,00 sati. Pokop će se obaviti na groblju Šarampovo – Uzarići. 
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

TUGUJUĆI
sinovi: MIRKO, MARINKO, TONĆO, VLADO-DOCA i MILE-LEM, braća: MATE i DOBROSLAV s obiteljima, sestre: IVA, MILA, RADICA i ZORA s obiteljima, nevjeste: KATA, DRAGANA, MIRJANA, KARMILA, MAJA i KLARA, zet: DRAŽEN, unučad: TONĆIKA, JOSIPA, TOMA, MILE, ANTE, MARIJA, ANA, ANĐELA, IVA, IVAN, IVA, MARIJA, SARA i ANTE-BRUNO, djever IVAN s obitelji, zaove: MILKA, ZORA, ANA i IVICA s obiteljima, praunučad, bratići, sestrići, obitelji: ZOVKO, MANDIĆ, VRANJKOVIĆ, TOPIĆ, KOLOBARIĆ, LJUBIĆ, LASIĆ, ZELJKO, BREKALO, NAKIĆ, ZELENIKA i KVESIĆ te ostala rodbina i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 242
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!