Obavijest o smrti
Anđa Čuljak
1935. - 2020.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

ANĐA (udova Nikole) ČULJAK – rođ. Perić

u petak 10.07.2020. godine u 13.00 sati nakon kraće i teže bolesti u 86. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u nedjelju 12.07.2020. godine u 13.00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „SOPILJA“-NEVESINJE. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 12.00 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi: TIHOMIR, LUKA i IVICA; kćerka ANICA-ANKA; nevjeste: MATIJA, ANKA i ANA; zet IVAN; braća: JOZO, VINKO, STANKO i MLADEN;obitelji pok. braće: MARTINA, STOJANA i BOŠKA; obitelj pok. sestre FRANCIKE; zaova LJUBA s obitelji; obitelji pok. zaova: ILONKE, JANJE, MILE, MARE i LUCE; unučad: IVANKA, MARIO, ZORAN, DANIJEL, NIKOLINA, KRISTINA, MARIJA, VALENTINA, NIKOLA i NIKOLINA i praunučad; obitelji: ČULJAK, PERIĆ, PAVLOVIĆ, PUJIĆ, PULJIĆ-VLAHIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 489
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!