Obavijest o smrti
Anđelka Raguž
1937. - 2023.

„Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!“ (Iv 11,26).
Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga mama, baka, svekrva, punica i prabaka
ANĐELKA RAGUŽ
rođena Marić, udova Ljube

blago u Gospodinu preminula, opremljena svetim sakramentima u ponedjeljak dana 20.02.2023. godine nakon kraće bolesti u 86. godini života. Ispraćaj kreće ispred mrtvačnice u Stocu u utorak 21.02.2023. godine u 15.00 sati. Izraze sućuti obitelj će primati, bez rukovanja, od 14.00 sati ispred mrtvačnice u Stocu. Sveta misa i ukop drage nam pokojnice obavit će se na mjesnom katoličkom groblju u Kruševu u 15.30 sati.

Zahvalni za ljubav i dobrotu koju je nesebično darivala, s ponosom, ljubavlju u srcu i molitvi opraštaju se njezini ožalošćeni:
sin MILI, kćerke MILIJANA i SVJETLANA, zet MARTIN i PERO, nevjesta MIRJANA, unučad: MARTINA, IRENA, TOMISLAV i DAMIR sa obiteljima, MARINA, ANITA, JOSIP, MARKO i MAJA, sestra MARIJA sa obitelji, obitelj pok. sestre ANICE, obitelj pok. braće CVJETKA, TOMISLAVA, ILIJE, PERE, VINKA, ANĐELKA i VLATKA, obitelj pok. djevera IVANA, obitelji RAGUŽ, MARIĆ, GLAVINIĆ, PREVIŠIĆ, BIČVIĆ, LUKENDA, ROZIĆ, GADŽIĆ, MEIĆ te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 584
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!