Obavijest o smrti
Zvonko Rozić – Čulušić
1936. - 2020.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

ZVONKO (pok. Grge) ROZIĆ – Čulušić

u petak 07.08. 2020. godine, u 05.00 sati nakon kraće bolesti u 84. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u subotu 08.08.2020. godine u 18.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „SMRČENJACI“. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi Krista Dobrog Pastira Cim. Obitelj prima sućut od 17.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga ANA; sin ZORAN; kćer: VIŠNJA, ANKICA i MARIJA; nevjesta BOŽICA; zetovi: SREĆKO i ŽARKO; unučad: TONI, IVO, ANA, LUKA, MAGDA, JULIJA, PETRA, JELENA i ANGELO; praunučad: PAULA, LEONA, ELENA, NIKOLA i LUKA; obitelji pok.braće: IVAN, MARKO, STIPE, MLADEN; obitelji pok.sestara: LUCE, MANDE, JELE i JANJE; šura IVAN s obitelji; obitelji pok.šura NIKOLE i MATE; obitelj pok.svastika: IVA, LUCA i TONKA; obitelji: ROZIĆ, ANIČIĆ, ŠUNJIĆ, MANDIĆ, JURIŠIĆ, NALETILIĆ, MARTINOVIĆ, ĆURIĆ, CVITKOVIĆ, TOMIĆ, CVITANOVIĆ, ZUBAC te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 541
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!