Obavijest o smrti
Zoran Mandić
1963. - 2021.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbni, prijateljima i znancima da je naš dragi i nikad zaboravljeni

ZORAN MANDIĆ
pok. Dragana

U nedjelju 21. ožujka 2021. g. iznenadnom smrću u svojoj 58-oj godini života blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj dragog nam pokojnika bit će u utorak 23. ožujka 2021. g. ispred mrtvačnice u Širokom Brijegu – Klanac u 15:00 sati. Obitelj prima sućut u mrtvačnici od 14:00 sati. Pokop će se obaviti na mjesnom groblju Sajmište – Široki Brijeg. Sveta misa zadušnica služit će se tijekom pokopa.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga Borka, majka Mara, brat Zdenko, sestra Ružica, nejvesta Danica, zet Draženko, bratić Dominik, bratična Marija-Maja, sestrić Josip, sestrična Iva, stric Vladislav s obitelji, obitelj pok. strica Davida, tetke Danica, Anđa, Ruža i Ana s obiteljima, ujna Ivica, šure Jozo, Vencel i Veselko s obiteljima, svastike Smilja, Štefica i Dragica s obiteljima, badžanaci Jozo, Željko i Joško s obiteljima, obitelji: Mandić, Kolobarić, Damjanović, Grkeš, Jelić, Plenković, Šušak, Bleko, Martinović i Kvesić te ostala rodbina i prijatelji. 

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 1625
SMS - osmrtnica.ba
SMS SUĆUTI
Posljednji pozdrav nasem dragom prijatelju, rodjaku i kolegi od lovacke grupe: Simuna, Zoge, Jole, Ive, Janka, Davida, Slave, Baje, Mise, Mire, Mice i Marka!Pocivao u miru Bozijem!
Iskrena sucut obitelji pokojnog Zorana. Jele Vucica
Iskrena sucut obitelji pokojnog Zorana. Obitelj Masar i Durovic.
Iskrena sucut cijeloj obitelji pokojnog Zorana. Obitelj Grkes
Draga Ruze i obitelji, ljubav ne prestaje odlaskom, ni sjecanje vremenom. Zoran je uvijek u Vasim mislima i srcima.Iskrena sucut. Tvoj prijatelj Josko s obitelji
error: Content is protected !!