Obavijest o smrti
Zora Bebek
1938. - 2020.

 Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

ZORA (pok. Tadije) BEBEK – rođ. Lovrić

u petak 06.03.2020. godine, u 12.40 sati, nakon kraće i teže bolesti u 83. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će bit u nedjelju 08.03.2020. godine u 13.45 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg“. Pokop drage nam pokojnice obavit će se u 15.00 sati na Rimokatoličkom groblju ŽITOMISLIĆI. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.00 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug LJUBO; djeca: DRAGAN, ANKICA, GORDANA i VEDRAN; zetovi: BRANKO i ANTE; nevjeste: GORANKA i MARIJANA; unučad: MILJENKO, DALIBOR, DIJANA, DORIS, VLATKA i MATIŠA; praunuk STEFAN; brat IVAN s obitelji; sestra ZDRAVKA s obitelji; obitelj pok. brata CVITANA; obitelj pok. zaove ZORE; obitelji: BEBEK, LOVRIĆ, DRLJO, POPOVIĆ, PARLOV, KARLOVIĆ, AZINOVIĆ, JURIĆ, PETROVIĆ, ŠIMIĆ, RAKO, KOŽUL, KLJAJO te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 434
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!