Obavijest o smrti
Zdenko Boban
1944. - 2021.

Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! Ja sam; uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će. (Iv 11, 26) Utješeni ovim Isusovim riječima, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi suprug, otac, svekar, punac, brat, djed
ZDENKO BOBAN pok. Ante

u srijedu 28. travnja 2021. god. u svojoj 78. godini života, blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj našeg dragog pokojnika kreće u petak 30. travnja 2021. god. u 17 sati ispred mrtvačnice GORICA – SOVIĆI, gdje će obitelj primati sućut od 16 sati. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se na groblju GORICA – SOVIĆI.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga Zora, sin Ivan, kćeri: Iva, Marija i Josipa; nevjesta Anđelka, zetovi: Danijel, Anto i Viktor; brat Marinko s obitelji, obitelj pok. brata Vinka, sestre: Zora i Matija s obiteljima, obitelj pok. sestre Ljube, unučad: Veronika, Marija, Ante, Mirko, Petar, Antun i Marta; obitelji pok. stričeva Mate, Jerke i Ljube; obitelji: Bušić, Boban, Marković, Talijanac, Andrijanić i Šimić te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 935
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!