Obavijest o smrti
Žarko Lončar ‘Škutorov’

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi suprug, otac, brat, svekar, punac, ujak i djed

ŽARKO LONČAR
ŠKUTOROV

u četvrtak, 5. siječnja 2017. u 11 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 80-oj godini života, primivši sakrament umirućih, blago u Gospodinu preminuo. Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će u petak, 6.1.2017. u 14 sati, iz mrtvačnice u DONJEM GRACU. Tugujuća rodbina primat će sućut u mrtvačnici od 13 sati. Pokop će biti na groblju MUŠALUK u Donjem Gracu. Sveta misa zadušnica služit će se prije pokopa, u crkvi sv. Stjepana u Donjem Gracu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

TUGUJUĆA RODBINA: supruga ANĐA, sinovi BERISLAV i VLADISLAV, kćeri IRENA i MILKA, nevjeste IVANA i MARIJANA, zetovi ANTE i BERISLAV, sestre MILKA i RADICA s obiteljima, obitelji pok. sestre SENKE i pok. sestre ANICE, unučad INES, ANDREJA, MAJA, ANA, IVA, MARKO, MIA, DAVID, DANIJEL, ANĐELA i IVA, obitelji LONČAR, LASIĆ, KOSIR, PENAVIĆ, MITAR, ZOVKO, KOPILAŠ, BOŠKOVIĆ, NUIĆ, JARAK, GOLUŽA, REBAC te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.  

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 803
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!