Obavijest o smrti
Tonćo Zovko
1965. - 2017.

 Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi
suprug, otac, sin, brat, stric, ujak i tetak

TONĆO ZOVKO

u subotu, 29. travnja 2017. u 16 sati, nakon duže bolesti, u svojoj 52-oj godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminuo. Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će u ponedjeljak, 1.5.2017. u 16 sati, iz GRADSKE MRTVAČNICE u Širokom Brijegu, Klanac. Tugujuća rodbina primat će sućut u mrtvačnici od 15 sati. Pokop će biti na groblju VARDA u Gornjem Crnču. Sveta misa zadušnica služit će se tijekom pokopa.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

TUGUJUĆA RODBINA: supruga SNJEŽANA, kćeri ANTONIJA i NADA, sin KARLO, otac ZVONKO, majka NADA, braća MARIJOFIL, ZORAN i MARINKO s obiteljima, zet IVAN, obitelj pok. sestre MARIJE, stric ŠIMUN, tetke DRAGICA, BLAGICA, JANJA, ŠIMA i STOJA s obiteljima, svastike MARINA, VESNA, RUŽICA, MIRJANA i DIJANA s obiteljima, obitelj ZOVKO, SLIŠKOVIĆ, ĆAVAR, KARAČIĆ, FILIPOVIĆ, GLAVINA, DUGANDŽIĆ, RAMIĆ, ČERKEZ, RAIČ, PRSKALO, LASIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 1359
SMS - osmrtnica.ba
SMS SUĆUTI
Draga Snježana iskrena sućut i suosjećanje s tobom, tvojom djecom i cijelom tugujućom rodbinom.Neka te tješi vjera kojom u Kristu umiremo i kojom u Kristu i dalje živimo, Maja
error: Content is protected !!