Obavijest o smrti
Ruža Raspudić
1929. - 2022.

Gospodine, Tvojim se vjernima život mjenja, a ne oduzima!“Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!” (Iv 11,26). Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga

RUŽA RASPUDIĆ rođ. MILETIĆ
ud. Rudolfa

blago u Gospodinu preminula u subotu, 13. kolovoza 2022. u 93. godini života. Sprovodni obred počinje u nedjelju, 14. kolovoza 2022. u 18:00 sati na mjesnom groblju u LIPNU, gdje će biti i pokopana.Obitelj prima izraze sućuti od 17:00 sati u kapelici groblja.

OŽALOŠĆENI: kćeri: DRAGICA, KATA i JADRANKA, sinovi: ANTE i IVAN-Pinjo, nevjeste: NADA i IRENA, zet ANTE, unučad: ANITA, JOSIP-RASA, ANICA, RUDOLF, BRUNO, HELENA, ANAMARIJA, JOSIP, MATEJ, JURE, LUCIJA, MARKO, praunučad, sestre: ŠIMA s obitelji i MARA s obitelji, obitelji pok braće: INIKE i NIKICE, obitelji pok. djeverova MARIJANA i VESELKA, obitelji pok. zaova: KATE i DRAGICE, te obitelji: RASPUDIĆ, MILETIĆ, ŠARAVANJA, ZOVKO, MILIĆEVIĆ, LUBURIĆ, ĆORIĆ, DUGANDŽIĆ, PRUSINA, ROZIĆ, i ostala tugujuća rodbina i prijatelji.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 877
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!