Obavijest o smrti
Pavica Zovko
1952. - 2020.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

PAVICA (pok. Ljupka) ZOVKO

u ponedjeljak 16.03.2020. godine u 00.30 sati nakon kraće bolesti u 68. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u utorak 17.03.2020. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „RODOČ“. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi u Rodoču. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug JURE; sinovi: ROMEO i IVICA; nevjeste: ANITA i MARTINA; unučad: MARIO, GABRIJELA, ANTONELA, DAVID i PETAR; braća: ANĐELKO, BOŽE, GOJKO i ŽELJKO sa obiteljima; sestre: DIJANA i MIRA; obitelj pok.sestre MARE; djever JOSIP; obitelj pok.djevera IVANA; zaove: RADICA, BOŽICA, ANGELA, MILICA i ZDRAVKA; obitelji: ZOVKO, REZIĆ, BUNTIĆ, PARADŽIK,PRSKALO, PALAC, ZELJKO, NAKIĆ, GRUBEŠIĆ, HRKAĆ, SOLDO, BOŠNJAK te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i kumovi.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 612
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!