Obavijest o smrti
Nedjeljko Jerković
1956. - 2020.

Tužnim srcem i bolom u duši javljlamo rodbini i prijateljima da je dana 6. srpnja 2020. g. u 5,00 sati nakon kraće bolesti u svojoj 64-oj godini života blago u Gospodinu preminuo

NEDJELJKO JERKOVIĆ pok. Tomislava

Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika kreće u utorak 7. srpnja 2020. g. u 17,45 sati ispred mrtvačnice u Čitluku. Pokop će se obaviti u groblju Oborine u Vidovićima u 18,00 sati. Obitelj prima sućut u mrtvačnici u Čitluku od 17,00 sati.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
supruga ZDRAVKA; sinovi: IVAN i ZVONIMIR; kćeri: ANITA i IRENA; majka STOJA; nevjesta NINA; zet MARKO; unučad: DOMINIK, ANAMARIJA i MATEJ; brat ANTE-MEDO s obitelji; sestre: LJILJA i MARICA s obiteljima; te obitelji: JERKOVIĆ, MEDIĆ, KARLOVIĆ, FARKAŠ, JOVANOVIĆ, KREUZWISER, ARAPOVIĆ, ČULE, KRTALIĆ, BAUMANN, BRKIĆ, ĆORIĆ i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 909
SMS - osmrtnica.ba
SMS SUĆUTI
Iznenaden smrcu dragog mi i plemenitog prijatelja Nede,zamolio bih Boga dragoga da ga primi u vjecnu svjetlost kako bi mu plemenita dusa prebivala u raju.Svoj tugujucoj i dragoj mi obitelji te ostaloj rodbini,zelim istinsku sucut.Mr.sc.Miro Vidovic Dr.vet.med.
Iskrena sucut od obitelji Zdravka Rozica
error: Content is protected !!