Obavijest o smrti
Mirko Zelenika-Malanović
1998. - 2018.

 Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš
dragi sin, brat, stric, ujak, unuk, šura i rođak

MIRKO ZELENIKA
MALANOVIĆ

U četvrtak 12. srpnja 2018. u 13 sati nesretnim slučajem u svojoj 20-oj godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminuo. Posmrtna povorka dragog nam pokojnika kreće u PETAK 13.07.2018.
u 17 sati ispred GRADSKE MRTVAČNICE u Širokom Brijegu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 16 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom NOVOM GRADAČKOM GROBLJU u Gornjem Gracu. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM !

OŽALOŠĆENI: otac MARINKO, majka GORDANA, brat MARIJO, sestra MARIJA, djed LJUBOMIR, bake DIJANA i MARA, prabaka IVA, zet ŽELJKO, nevjesta JOSIPA, tetke DIJANA i SNJEŽANA, tetci FILIP i IVICA, bratana MARTA, sestrić JURE, ujak TOMO, rođak MARTIN i nevjesta ANITA ZELENIKA, obitelji ZELENIKA, PAVKOVIĆ, ČULJAK, MIKULIĆ, RAVIĆ, ĆUŽE, MATOŠEVIĆ, JURILJ, MARUŠIĆ, MARIĆ, EREŠ, VRANJEŠ te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 6589
SMS - osmrtnica.ba
SMS SUĆUTI
Draga Marija, suosjećamo s vama u boli i žalosti. Neka vas Gospodin utješi, a pokojniku podari život vječni! Primite našu iskrenu sućut Željo Soldo s obitelj.i
Draga Marija, U ovim teškim trenucima za tebe, roditelje i brata iskreno suosjećamo sa vama. Neka vam dragi Bog podari snage. Filip, Ivana i Fran
error: Content is protected !!