Obavijest o smrti
Mirko Medić
1935. - 2017.

Tužnim srcem i bolom u duši javljamo rodbini i prijateljima da je dana 23. travnja 2017.g. u 19,00 sati nakon duže bolesti u svojoj 83-oj godini života blago u Gospodinu preminuo.

MIRKO MEDIĆ
pok Jure

Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika kreće u utorak 25. travnja 2017.g. u 16,00 sati ispred kapelice na Stojića groblju u D. Hamzićima. Pokop će se obaviti na Stojića groblju u D. Hamzićima. Obitelj prima sućut jedan sat prije početka ispraćaja u kapelici na groblju.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga NADA; sin MIRAN; kćeri: EMILIJA i ANITA; nevjeste: SANJA i ANA; zetovi: VLADO i MILE; braća: FILIP i STOJAN s obiteljima; sestre: STANA, IVA, BOSA i MIRJANA s obiteljima; obitelj pok. sestre LJILJE; ujak MILE s obitelji; tetka ANICA s obitelji; šura ANTE s obitelji; svastika LJILJA s obitelji; unučad: MIRKO, JOSIP, GABRIELA, MARIO, DARIO, MARIJA, VINKA, ANDREA, KATARINA, ANA, JURE i MIRKO; praunučad PATRIK; te obitelji: MEDIĆ, VRANJKOVIĆ, LESKO, PRUSINA, ŠIMOVIĆ, MARIĆ, ĆORIĆ, MUSA, ZELJKO, PRIMORAC, PRSKALO, ŠKROBO, ĆOSIĆ i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. 

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 289
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!