Obavijest o smrti
Milka Mlinarević
1932. - 2022.

Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će. (Iv 11, 26)
Utješeni ovim Isusovim riječima, javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga majka, punica, baka, prabaka, sestra …

MILKA  MLINAREVIĆ  ud. Stipe

u subotu 23. srpnja 2022. god. u svojoj 91-oj godini života, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj naše drage pokojnice kreće u nedjelju 24. srpnja 2022. god. u 18 sati ispred mrtvačnice TIHALJINA, gdje će obitelj primati sućut od 17 sati. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na groblju LEKINO GROBLJE – TIHALJINA.

OŽALOŠĆENI:
sin Ivan – Inja, kćeri: Snježana, Mila, Ljilja i Zdravka; zetovi:Mate, Ivan i Marinko; unučad: Kristina, Zvonimir, Domagoj, Mateja, Ante, Ivana, Josipa, Marija, Ivančica, Božo, Franka, Frano i Josip; praunučad, brat Petar s obitelji, sestre: Mara, Zora i Smilja s obiteljima; obitelji pok. sestara Kate i Terezije, zaova Danica s obitelji, obitelji pok. zaova Zdravke i Mile te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 533
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!