Obavijest o smrti
Milan Vukoja
1959. - 2022.

Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će. (Iv 11, 26)
Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi sin, suprug, otac, brat, djed i punac…

MILAN (pok. Petar) VUKOJA

u četvrtak 8. rujna 2022.god u svojoj  64. godini života, primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u subotu 10.rujna 2022.god u 14.00  sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg“. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se u 16.00 sati na Rimokatoličkom groblju „MEDOVIĆI“ GRUDE. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na „Bijelom Brijegu“, a od 15.00 sati u mrtvačnici Medovići.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: majka MARA; supruga VESNA; kćeri: MARIJA, IVANA, JOSIPA, MARTINA i KATARINA; zetovi: MARKO, IVAN i DARIO; unučad: MARKO, DAVID i JOSIP; brat ŽELJKO s obitelji; sestre: RADICA i MIRJANA s obiteljima; punac IVAN; šure MIRO i ZLATAN s obiteljima; svastike: JANJA i MARIJA s obiteljima; ujak STIPE s obitelji; tetka ANICA s obitelji; obitelj pok. strica IVANA; obitelji pok. tetaka ANDRE, LUCE i KATE; obitelj pok. ujaka IVANA; obitelji: VUKOJA, MARTINOVIĆ, DŽIDIĆ, TADIĆ, KREZIĆ, PINJUH, BONDŽA, KOLOBARIĆ, PINTER, GREGURIĆ, HRSTO, LOVRIĆ  te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 1960
SMS - osmrtnica.ba
SMS SUĆUTI
Posljednji pozdrav dragom i cijenjenom prijatelju velikog srca od kolega iz Sarajeva, a njegovoj porodici iskrena sucut.
Posljednji pozdrav postovanom i dragom prijatelju Vukoja Milanu.Obitelji iskrena sucut.Dzevad Pedljic sa obitelji.
Postovanoj obitelji dragog Milana Vukoje iskrena sucut! Dr Davor Tomic s obitelji
error: Content is protected !!