Obavijest o smrti
Mila Zeljko
1936. - 2020.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga majka, sestra, svekrva, punica, tetka, strina, baka i prabaka

MILA ZELJKO
udova Stanka

U subotu 20. lipnja 2020. u 11 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 84-oj godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka drage nam pokojnice kreće u ponedjeljak 22.06.2020. u 17 sati ispred GRADSKE MRTVAČNICE u Širokom Brijegu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 16 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju SAJMIŠTE u Širokom Brijegu. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin MARIN, kćeri ZDENKA i MIRELA, nevjesta TONĆIKA, zetovi BRUNO, SLAVKO i STJEPAN, unučad STANKO, JURE, MARKO, ANTONIO s obiteljima, SANJA, ANTONIO, NIKOLINA, LUKA i KARLA, sestre ZDENKA s obitelji, i NEVENKA, obitelj pok. sestre VINKE, djever MARINKO s obitelji, obitelji pok. djeverova FERDE, BOŽE i MILE, obitelji pok. zaova MARE i RADICE, obitelji ZELJKO, MANDIĆ, ZELENIKA, IVANKOVIĆ, KVESIĆ, MUSA, KARAČIĆ, AREŽINA, SABLJO te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 945
SMS - osmrtnica.ba
SMS SUĆUTI
Obitelji Zeljko iskrena sucut,a dragoj Mili pokoj vjecni,upucuju Blazenka i Marinko sa obitelji
Iskrena sucut obitelji Zeljko od Branimira.
error: Content is protected !!