Obavijest o smrti
Mate Brljević
1950. - 2023.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

MATE (pok. Vidaka) BRLJEVIĆ

u ponedjeljak 20.11.2023. godine iznenada u svojoj 74. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u utorak 21.11.2023. godine u 13.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg“. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „LAKŠEVINE“ Buna. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi sv. Nikole Tavelića. Obitelj prima sućut od 12.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga IVA; sinovi: MLADEN i MILENKO; nevjesta IVANA; unuke: MIA, IVA i ANA; obitelji pok. braće: PAVE, MILE i VLADE; obitelj pok. tetke ILKE; svastika KRISTINA s obitelji; šure: IVAN i ZRINKO s obitelji; obitelji pok. šura: NIKOLE i SREĆKA; obitelji: BRLJEVIĆ, PULJIĆ VLAHIĆ, PULJIĆ,ČULE, BEVANDA, ANDRIJANIĆ, PRPIĆ, STOJKIĆ, MARKULIN, CATER te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 744
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!