Obavijest o smrti
Mara Knezović
1941. - 2020.

 Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

MARA (udova Vladimira) KNEZOVIĆ

u subotu 14.03.2020. godine u 19.00 sati nakon kraće bolesti u 79.godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 16.03.2020. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „SMRČENJACI“. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi: DAMIR i DAVOR; kćeri: ZDENKA, JASNA i IVANKA; zetovi: MARINKO, DRAGAN i MARIN; nevjesta BOŽANA; unučad: ANA, TIHOMIR, KRISTINA, DAMIR, IVONA, JELENA, ANTONIJA, MARIJA, KARLA, ANĐELA, PETRA, DORIS, ANDREA i PAULA; sestra DANICA i svak JURE s obitelji; obitelj pok. brata IVANA; obitelj pok. sestre MILKE; obitelji pok. djeverova: IVANA, BLAŽA i NIKOLE; obitelj pok. zaove IVE; obitelji: KNEZOVIĆ, STOJKIĆ, KREŠIĆ, MARIĆ, LONČAR, CRNJAC, IVANKOVIĆ  te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 469
SMS - osmrtnica.ba
SMS SUĆUTI
Iskena sucut obitelji Knezovic. Berislav Arapovic sa obitelji.
error: Content is protected !!