Obavijest o smrti
Lucija Biokšić
1950. - 2021.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

LUCIJA BIOKŠIĆ-rođ. Vrebac

u nedjelju 10.10.2021. godine u 04.10 sati, nakon kraće bolesti u 71. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 11.10.2021. godine u 16.00 sati ispred mrtvačnice „RODOČ“. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom  groblju „Rodoč“. Sveta misa zadušnica služit će nakon pokopa u crkvi u Rodoču. Obitelj prima sućut od 15.15 sati u mrtvačnici „Rodoč“.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin ŽELJKO i nevjesta MARIJA, kćeri: ZORICA i ANKICA; sestre: ŽELJKA i BRANKA;  unučad: PETAR, GABRIELA, LUCATONI, MIHAELA i DAVID; zetovi: IVAN, VELIMIR i DRAGAN; nećaci: JOSIP s obitelji i SLAVKO; djever ZVONKO s obitelji; obitelj pok. zaova: STANKE i ANKICE;  obitelji pok. djeverova: IVANA i ŠĆEPE; obitelji: BIOKŠIĆ, FILIPOVIĆ, ČULE, VREBAC, FILIPOVIĆ-GRČIĆ, DŽEBA, MARIJANOVIĆ, SOVRLIĆ, CVITKOVIĆ, PUDAR i PAVLIČEVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 557
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!