Obavijest o smrti
Jela Rozić
1961. - 2021.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

JELA (ud. Martina) ROZIĆ

u četvrtak 14.10.2021. godine u 08.00 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 61. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Pokop drage nam pokojnice obavit će se u u petak 15.10.2021.godine u 17.00 sati na Rimokatoličkom groblju „SRETNICE“. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 16.00 sati u kapelici groblja.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: majka LUCA; sinovi: DARIO i FRANJO; kćerka MARTINA; nevjeste DRAŽENKA i DRAGANA; zet DAVOR; unučad: DARIA, SARA ,GABRIJELA, MARKO i LUCIJA ; braća: JOZO i ZDRAVKO s obitelji; sestra MIRA s obitelji; djeverovi: ZVONKO i ANDRIJA s obitelji; zaova MARA s obitelji; obitelj pok. djevera FRANJE; obitelj pok. strica NIKICE; tetke: RUŽA, ŠIMA i MARA s obitelji : obitelji: ROZIĆ, MILETIĆ, MARKIĆ, PRUSINA, BEVANDA, PAVLOVIĆ, JANJIĆ, ŠARAVANJA, RASPUDIĆ, ZOVKO ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 2408
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!