Obavijest o smrti
Janja Zubac
1927. - 2017.

 S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće tijela i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

JANJA (udova Bariše) ZUBAC

u ponedjeljak 08.05.2017. godine u 03.45 sati, nakon kraće bolesti u 90. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u utorak 09.05.2017. godine u 16.00 sati ispred Graske mrtvačnice BIJELI BRIJEG. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „MASLINE“. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u 17.00 sati u kapelici Sv. Josipa u KATEDRALI. Obitelj prima sućut od 15.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi: ZLATAN i TOMISLAV; kćeri: LJUBICA i IRENA; zet LUKA; nevjeste: ANA i MARA; unučad: JELENA, ANDREA, IVAN, DOMAGOJ, KATARINA i FILIP; praunčad: LANA, TONI, GABRIJEL i NIKA; sestra DRAGICA s obitelji; zaove: DRAGICA, MARA i RUŽA; obitelji: ZUBAC, MEDIĆ, MARKEŠIĆ, STOJIĆ, RAJIĆ, MARIĆ, KOŽUL, ŽEŽELJ, MATOZAN, MLADAR, FRANJIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 355
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!