Obavijest o smrti
Iva – Ivanka Čerkić
1950. - 2023.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

IVA – IVANKA ČERKIĆ rođ. Buntić

u nedjelju 17.09.2023. godine u 09.30 sati nakon kraće bolesti u svojoj 74. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u utorak 19.09.2023. godine u 16.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop drage nam pokojnice bit će obavljen na Gradskom groblju „SUTINA“. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u Crkvi Sv. Ivana Apostola i Evanđeliste. Obitelj prima sućut od 15.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin DEJAN; kćerka MINJA; brat STIPE s obitelji; navjesta SVETLANA; zet CONSTANCIO; unučad: EVA, IGOR, ADRIANA i MAJA; sestrične: OLIVERA s obitelji i KAROLINA; sestrići: MARKO i MLADEN; bratić i bratična: NIKOLA i ŽELJANA s obitelji; rodica VECA s obitelji; obitelji: ČERKIĆ, BUNTIĆ,GIMENEZDELUNA, BUHAČ, ŠEGO, DUJMOVIĆ, MEHIČEVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 1068
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!