Obavijest o smrti
Gordana Jelić

 Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša
draga i nikad zaboravljena supruga, majka, kćerka, sestra, tetka i baka

GORDANA JELIĆ

U petak 15. prosinca 2017. u 4 sata nakon kraće bolesti u svojoj 59-oj godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka drage nam pokojnice kreće u subotu 16.12.2017.
u 14 sati ispred GRADSKE MRTVAČNICE u Širokom Brijegu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 13 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju TRN na Trnu. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM !

OŽALOŠĆENI: suprug IVO, sin KARLO, kćeri MATILDA i MARIJA, otac KARLO, sestre JERINA i MILKA, zetovi MARIN i GORAN, unučad LUKA, KRISTIJAN, MARTA i MARIJAN, djeverovi TADIJA, BRANKO i STIPICA, zaove ANKA i DIVNA, obitelj pok. zaove RADICE, jetrve ZDRAVKA i NEVENKA, svak ŠIMUN, stric GABRO, tetke ANĐA i GABRA, obitelj pok. ujaka FRANE, obitelji pok. tetaka MILKE i MARE, obitelj pok. strica TADE, obitelji JELIĆ, ROTIM, ZADRO, LUKETA, BOGDAN, IVANKOVIĆ, MUSA, KVESIĆ, ĆUŽE, REZIĆ, MARIĆ, PEHAR, GALIĆ, PAVKOVIĆ, KNEZOVIĆ, ZELENIKA te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 2334
SMS - osmrtnica.ba
SMS SUĆUTI
Ima neka moć u dobrim ljudima, oni su jaki i poslije smrti. Žive i dalje po svojim rječima i djelima a posebno po dobroti .Takva je Vaša Gordana i moja kuma.Neka počiva u miru Božjem.Kuma Iv
Iskrena sućut povodom prerane smrti drage vam Gordane. Lidija Vlašić s obitelji
error: Content is protected !!