Obavijest o smrti
Anđa Rozić
1938. - 2021.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

ANĐA (ud.Žarka) ROZIĆ

u srijedu 13.10.2021. godine u 20.50 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 83. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u petak 15.10.2021. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop drage nam pokojnice obavit će se u 15.00 sati  na Rimokatoličkom  groblju „SRETNICE“. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu, a od 14.30 sati u kapelici groblja.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin MIROSLAV; kćer ŽELJKA; nevjesta JADRANKA; unučad: LEO, VALENTINA, ANĐELA, GABRIJELA i MATEO; praunuk JOSIP; sestre: JANJA i ZDENKA s obiteljima; obitelj pok.brata MATE; djeverovi: NIKOLA,JOZO i IVAN s obiteljima; zaove: SOFIJA i  NEVENKA s obiteljima;obitelj pok.zaova ANĐE i ANICE; obitelji: ROZIĆ, MARIJANOVIĆ, MIKULIĆ, BIČKEI, SOPTA, AMBRUŽ, BEVANDA, BOBAN, ALILOVIĆ, JURIČIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 424
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!