Zatvori x
Pretraživanje oglasa:

Ime:     Prezime:      Mjesto:OBAVIJEST O SMRTI
Dragan Vukoja - Đile

1960. - 2019.

 Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš
dragi suprug, otac, brat, stric, ujak i rođak

DRAGAN VUKOJA - ÐILE
pok. Ivana


U ponedjeljak 18. ožujka 2019. u 5.30 sati iznenada u svojoj 59-oj godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminuo. Posmrtna povorka dragog nam pokojnika kreće u utorak 19.03.2019. u 15 sati ispred GRADSKE MRTVAČNICE u Širokom Brijegu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 14 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju KARAČA u Ljubotićima u 16 sati. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM !

OŽALOŠĆENI:
supruga IVANKA, sinovi LUKA, ANTE i IVAN, braća FRANO, ROSAN i BORISLAV - BORAS, sestre MILA, VINKA, NADA i SLAVICA, nevjeste IVANA i ANA, obitelj strica ANTE, obitelj tetke SLAVKE, zetovi ŽELIMIR - ŽIRA, ZVONKO i DRAGAN, šure MIRO, MARKO i DRAŽENKO, obitelj pok. šure MARINKA, svastika DRAGA, obitelji VUKOJA, KARAČIĆ, GALIĆ, SABLJIĆ, LOVRIĆ, TOPIĆ, BREKALO, KVESIĆ te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.
 
Facebook...
   Print...   Print...
Upaljeno svijeća: 2588
Posalji SMS...  
Obitelji iskrena sucut Leko Mika
Iskrena sucut svima koji su u bolu i tuzi za voljenim Draganom...Jagoda Knezovic sa obitelji
Dragi, Ivanka, Luka, Ante i Ivane upucujemo Vam najiskreniju sucut povodom smrti vaseg supruga i tate, a naseg dragog kuma i prijatelja.Obitelj Marjane i Jusufa Ivkovica iz Rijeke