Zatvori x
Pretraživanje oglasa:

Ime:     Prezime:      Mjesto:OBAVIJEST O SMRTI
Adolf - Ado Zovko

1944. - 2020.

 S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

ADOLF - Ado (pok. Nikole) ZOVKO

u ponedjeljak 14.09.2020. godine, iznenada u 77.godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u srijedu 16.09.2020. godine u 17.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „MASLINE“. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 16.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
supruga NADA; sin GORDAN; kćerka GORDANA; nevjesta LYDIA; zet ŽELJKO; unučad: MATEO, DOMAGOJ, NIKOLINA, PATRIK, MIHAELA i ELENA; braća: STJEPAN i MILENKO s obitelji; sestre: DANICA, MARICA i MIRA s obitelji; obitelj pok.sestre ZORE; šura MARKO s obitelji; svastika MIRA s obitelji; obitelji: ZOVKO, NIKOLIĆ, ČEŠLJAR, SMILJANIĆ, ŽULJEVIĆ, ROZIĆ, JEDVAJ, MARINOVIĆ, PAŠTELEK, GLIBO, CVITKOVIĆ, NALETILIĆ te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.
 
Facebook...
   Print...   Print...
Upaljeno svijeća: 798
Posalji SMS...