Zatvori x
Pretraživanje oglasa:

Ime:     Prezime:      Mjesto:OBAVIJEST O SMRTI
Ivan Soldo

1926. - 2019.

Tužnim srcem i bolom u duši javljamo rodbini i prijateljima da je dana 6. srpnja 2019. u 22,30 sati nakon kraće bolesti u svojoj 94-oj godini života blago u Gospodinu preminuo

IVAN  SOLDO. pok Mate


Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika kreće u ponedjeljak, 8. srpnja 2019. u 18,00 sati ispred mrtvačnici u Donjem Velikom Ograđeniku.  Pokop će se obaviti u groblju Hrvatskih Vitezova u Donjem Velikom Ograđeniku. Obitelj prima sućut jedan sat prije početka ispraćaja u mrtvačnici.
POČIVAO MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi: MIROSLAV, VINKO i VESO; kći ZLATA; nevjeste: ANGELA i ZORICA; zet VINKO; brat FRANJO s obitelji; obitelj pok. brata ANTE; sestre: SLAVKA, MARA i LENKA s obiteljima; unučad: DARIO, MARISTELA, NIKO, ANA, KRISTINA i IVANA; praunučad: FILIP, KARLA, MARKO, PETRA, MARTA, VINKO, KATJA, NIKA, KATARINA, MARKO, ANTONIA, ANTE i LUCIJA; obitelj pok. šure FRANJE; rođak GOJKO s obitelji; rodica DANICA s obitelji; te obitelji: SOLDO, ŠARAC, ODAK, JELAVIĆ, ŠIMOVIĆ, ILIČIĆ, JURIČIĆ, BEVANDA, MILIČEVIĆ i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
 
Facebook...
   Print...   Print...
Upaljeno svijeća: 284
Posalji SMS...