Zatvori x
Pretraživanje oglasa:

Ime:     Prezime:      Mjesto:

OBAVIJEST O SMRTI
Marinko Cvitković - Mican

1964. - 2021.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

MARINKO CVITKOVIĆ - Mican


u srijedu 07.04.2021. godine u 12:15 sati nakon kraće bolesti u 57. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen u petak 09.04.2021 godine u 14.00 sati na Rimokatoličkom groblju „MILJKOVIĆI“. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13:00 sati u mrtvačnici Miljkovići.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
supruga JELENA; sinovi: IVAN, DARKO, LUKA i MARKO; brat GOJKO s obitelji; sestre: ANA i VESNA s obiteljima; punac MIJO; punica MANDA; šura ANTO s obitelji; obitelji: CVITKOVIĆ, KRIJAN, VIDAČAK, BARBARIĆ, PEHAR, MARTINOVIĆ, MIŠIĆ, MARJANOVIĆ, MRKALJ, MLINAREVIĆ, SEDLO, BARIŠIĆ, BUHAČ, GUSAK, JALETZKY te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
 
Facebook...
   Print...   Print...
Upaljeno svijeća: 960
Posalji SMS...  
Posebni ljudi su u srcima i kad nisu pored nas. Sjecanje nas tjesi i daje nadu o postojanju nekog boljeg svijeta u vjecnosti. Pocivaj u miru Bozjem. Kum Srecko s obitelji.