Zatvori x
Pretraživanje oglasa:

Ime:     Prezime:      Mjesto:

OBAVIJEST O SMRTI
Zdravko Vidačak

1954. - 2021.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

ZDRAVKO (pok. Veselka) VIDAČAK

u četvrtak 18.02.2021. godine, nakon kraće bolesti u svojoj 67. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se u subotu 20.02.2021. godine u 14.00 sati na Rimokatoličkom groblju „SAJMIŠTE” - Kruševo. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.00 sati u mrtvačnici „SAJMIŠTE” - Kruševo.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
supruga ZDENKA; sin VESELKO; kćer VESELA; zet ŽELJKO; unuke: SARA i HELENA; braća: ILIJA, DRAGO i DANE s obiteljima; sestre: MILA i JELKA s obiteljima; stric LJUBO s obitelji; obitelji pok. stričeva: VLADE, PERE i IVANA; tetke: MARA i IVA s obitelji; svastika ANKICA s obitelji; obitelj pok. tetke CVITE; obitelji: VIDAČAK, KREŠIĆ, JEZERČIĆ, PLANINIĆ, MARKOVAC, PERIĆ, MARTINOVIĆ, ZOVKO, GOLUŽA, ŠARAVANJA, BRKIĆ, CVITKOVIĆ, SELAK, PRIMORAC, PRANJIĆ, ČALIJA, JALETZKY, ŠIMIĆ, OSTOJIĆ, KARLUŠIĆ, GALIĆ, ŠIMUNOVIĆ, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
 
Facebook...
   Print...   Print...
Upaljeno svijeća: 658
Posalji SMS...